tag:blogger.com,1999:blog-6399596141576846308.post3253224146279062400..comments2023-12-29T17:58:12.353+01:00Comments on Bądź kreatywny, uwolnij siebie: Przysmaki rodem z Hogwartu, czyli impreza z Harrym Potterem, cz. IIJustyna Wójcikhttp://www.blogger.com/profile/10419436169111150979noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6399596141576846308.post-73280223557954933522012-11-02T09:50:45.226+01:002012-11-02T09:50:45.226+01:00Aha :) To taką posypkę robiłam do dyniowych babecz...Aha :) To taką posypkę robiłam do dyniowych babeczek :DJustyna Wójcikhttps://www.blogger.com/profile/10419436169111150979noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6399596141576846308.post-34265567969435096352012-11-02T08:42:31.333+01:002012-11-02T08:42:31.333+01:00Rogaliki warto też popędzelkować samym białkiem i ...Rogaliki warto też popędzelkować samym białkiem i posypać je tzw. Zukerzimt, czyli cukrem wymieszanym z cynamonem. Świetnie się komponują z powidełkami śliwowymi:)Izabela Magdalenahttps://www.blogger.com/profile/12299828266524550179noreply@blogger.com